Pelan Pendapatan

PELAN PENDAPATAN

PENDAPATAN ANDA DI TONE PLUS

Dengan menyertai Program Rujukan Kominti WOW Tone Plus, anda layak untuk menikmati 4 bentuk pendapatan melalui pelan pemasaran dan kempen yang telah disediakan oleh pihak Tone Plus. Dengan pelan yang hebat ini, anda boleh menjana pendapatan TANPA HAD mengikut kemahuan dan kemampuan anda.

Komisyen anda di Tone Plus:

1. Pulangan Tunai (Rebat Topup)

2. Komisyen Penajaan (Fast-Track)

3. Komisyen Topup Rangkaian

4. Komisyen Tahunan

————————————————————————————————————–

1. PULANGAN TUNAI (REBAT TOPUP)

Setiap kali anda tambah nilai (topup), anda akan mendapat PULANGAN TUNAI (Cash Rebate) semula daripada jumlah nilai topup anda. Pulangan tunai topup tersebut akan dimasukkan terus ke akaun bank anda.

cashback-inner-new

Tone Plus Cash Back

Terdapat 2 jenis Pulangan Tunai di Tone Plus:

1. Pulangan Tunai 3% : Topup secara manual di kedai-kedai atau online.
2. Pulangan Tunai 7% : Auto topup melalui Sistem Tone Plus.

2. KOMISYEN PENAJAAN (FAST-TRACK) TONE PLUS

Apabila anda mengajak keluarga atau kawan-kawan anda sertai Program Tone Plus, anda akan mendapat bonus penajaan (fast-track) terus sebanyak RM20/orang secara tunai.

Jualan Simkad (RM98.60) – Belian Simkad (78.60) = Bonus Fast Track (RM20).

fasttrack2

Anda mendapat RM20 setiap kali anda menaja ahli baru di Tone Plus.

Anda boleh menaja/daftarkan seberapa ramai yang anda suka, tiada had ditetapkan. Terpulang kepada target anda. Lagi banyak anda menaja, lagi banyak anda akan mendapat pulangannya. Contohnya anda daftarkan 50 orang di kalangan keluarga atau kawan-kawan anda dalam tempoh sebulan, jumlah komisyen fast-track anda adalah RM1,000.

3. KOMISYEN TOPUP TONE PLUS

Dan yang PALING MENARIK di Tone Plus adalah komisyen topup bulanan ahli-ahli yang telah anda daftarkan. Tone Plus menggunakan “Sistem Reverse 2-Up” di dalam pelan pemasaran nya.

Pelan yang mudah dan mampu menjana pendapatan pasif yang luarbiasa lumayan untuk anda.

Pada asasnya, konsep asas sistem Reverse 2-Up memerlukan anda UPGRADE kan 4 orang pengguna baru sahaja dan 2 orang daripada mereka akan dikongsi dengan penaja (upline) anda. Seterusnya, anda akan dibayar komisyen topup mereka 13% secara INFINITI untuk semua rangkaian anda.

komisen 13

Anda boleh UPGRADE kan orang ke-5, ke-6, ke-7, ke-8 atau seterusnya. Bila mereka cukup sahaja daftarkan 4 orang pengguna baru, 2 orang akan dikongsikan kepada anda untuk komisyen 13%. Fuhhh…

Tone_Plus_Rambai

Cuba anda bayangkan…

Anda UPGRADE kan 10 orang baru, mereka cukup sahaja 4, 20 akan dikongsikan kepada anda,
20 yang dikongsikan kepada anda cukup 4, 40 lagi akan dikongsikan,
40 yang dikongsikan kepada anda cukup 4, 80 lagi akan dikongsikan,
80 yang dikongsikan kepada anda cukup 4, 160 lagi akan dikongsikan,

Duplikasi ini tanpa henti, Infiniti

Semuanya untuk anda 13%…..

Tak perlu daftar banyak-banyak akaun, dengan satu akaun pun sudah memadai, terus 13%…

Sekiranya akaun anda berstatus sebagai…
SC = 15% + 1% overriding simkad
PSC = 15% + 3.5% overriding simkad
BR = 17% + 4.5% overriding simkad

KLIK SINI untuk lihat peluang USAHAWAN TONEPLUS

Cuba anda bayangkan, jika mereka menggunakan simkad Tone Plus tersebut untuk tempoh 10 – 15 tahun, selama itulah anda akan menerima pembayaran komisyen setiap bulan, tanpa henti.

4. BONUS TAHUNAN TONE PLUS

Di Tone Plus, pihak syarikat juga telah menyediakan plan Bonus Tahunan yang menarik kepada setiap ahli-ahli nya.

Pengiraan Bonus Tahunan:
Bonus tahunan akan dikira berdasarkan penajaan anda sendiri (direct sponsor) setiap bulan, dan ia akan dikumpulkan dan diberikan kepada kita pada bulan January tahun berikutnya.

IMG-20151121-WA0085

Tajaan 1 orang: Bonus Tahunan 5%.
Tajaan 2 – 4 orang: Bonus Tahunan 10%
Tajaan 5 – 9 orang: Bonus Tahunan 15%
Tajaan 10 orang dan ke atas: Bonus Tahunan 20%

Contohnya:
Jika komisyen bulanan anda setiap bulan sudah mencecah RM2,000

Jika bulan January 2016 anda taja 2 orang,maka bonus anda bulan tersebut adalah 10%xRM2,000=RM200

Jika bulan Febuary 2016 anda taja 10 orang, maka bonus anda bulan tersebut adalah 20%xRM2,000=RM400

Jika bulan Mac 2016 anda tidak menaja sesiapa pun, maka bonus anda bulan tersebut adalah 0%xRM2,000=Kosong

Jika bulan April 2016 anda taja 5 orang, maka bonus anda bulan tersebut adalah 15%x2,000=RM300 sehinggalah ke bulan Disember 2016 bonus tersebut akan dikumpulkan di bank in kan ke dalam akaun anda pada bulan January 2017.

Banyak tu, itu kalau perkiraan komisyen anda tetap RM2,000 sahaja tapi kalau ia semakin meningkat, maka bonus tersebut juga akan turut meningkat.

PROMOSI INSENTIF PENAJAAN TERKINI

INSENTIF TAMBAHAN BONUS PENAJAAN BULANAN

Bermula daripada 1hb Ogos 2015, kepada semua ahli yang menaja ahli baru berpeluang menikmati insentif istimewa dengan syarat yang berikut:
* Penajaan bulanan 4 orang atau lebih, anda akan menikmati insentif tambahan 1% untuk topup komisyen.

INSENTIF TAMBAHAN BONUS TAHUN BARU

Bermula daripada 1hb Januari 2016 hingga 31hb Disember 2016, jika anda menaja 4 orang atau lebih setiap bulan selama 12 bulan berturut-turut, anda akan diberi bonus tambahan sebanyak 10% kepada Bonus Tahun Baru anda.

INSENTIF FAST TRACK

Bermula daripada 1hb Jun 2016, jika anda menaja 5 orang dan ke atas + ahli membuat 2nd topup, anda akan diberi insentif fast track sebanyak 5% tambahan berdasarkan kepada komisyen bulanan semasa anda.

Fast Track June16

TESTIMONI PENDAPATAN TONE PLUS

Taja 1

Berdasarkan penyata pendapatan Tone Plus di atas, ahli tersebut menjalankan bisnes Tone Plus ini secara part-time sahaja. Cuba anda lihat jumlah pendapatan yang beliau peroleh, setiap bulan makin meningkat komisyen topupnya, walaupun tidak konsisten menaja ahli baru bagi setiap bulan. Dengan pendapatan part-time sebulan average RM500, dah boleh bayarkan bil-bil untuk eletrik, air, unifi, topup handphone keluarga.

Taja 2
Taja 3

Cuba lihat dua penyata pendapatan ahli Tone Plus di atas pula, tajaan ahli baru bulanan mereka average 2 – 10 orang sahaja setiap bulan. Tetapi pendapatan komisyen topup rangkaian untuk mereka telah mencecah 4 dan 5 angka sebulan. Perkembangan rangkaian tanpa had. Itu belum dikira dengan bonus tahunan yang bakal diperoleh di awal Januari 2016 lagi.

Ini lah kehebatannya Program Rujukan Komuniti Tone Plus.

PEMBAYARAN KOMISYEN TONE PLUS

Pembayaran komisyen topup 3% @ 7%, komisyen topup rangkaian semasa bulanan akan dibayar pada bulan berikutnya. Komisyen Tone Plus akan dibayar (bank-in) kepada semua ahli pada setiap 25 haribulan terus ke akaun bank anda.

25hb

Tone_Plus_bayar

Sehingga kini, pihak syarikat Tone Group membayar lebih kurang RM10j komisyen kepada semua ahli-ahli di seluruh Malaysia.

TONE PLUS MASTER CARD

Tone_Group_Master_Card

Komisyen Tone Plus bulanan & tahunan anda juga boleh disalurkan 100% ke akaun Master Card. Sekiranya anda disenarai hitam oleh pihak bank, Tone Group Master Card adalah penyelesaiannya.

 

Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.

daftar sekarang